Media ja tiedotus | Scandinavian Design Center

Media & Tiedotus

Oletko toimittaja tai bloggaaja?

Oletko toimittaja tai bloggaaja ja haluaisit saada kuvamateriaalia tai muuta tietoa meiltä? Siinä tapauksessa olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin: press@scandinaviandesigncenter.fi. Toimitamme mielellämme materiaalia, korkearesoluutioisia kuvia ja tietoa tarvittaessa.Artikkeleja

8.6.2016, Affärsliv
“Miljardären som ska lyfta Kalmars e-handelsraket”
Lue alkuperäinen artikkeli täältä.


6.6.2016, Affärsliv
“Nytt lager ger Design Online framtidstro”
Lue alkuperäinen artikkeli täältä.


10.4.2016, ehandel.se
Resultatet landade nära 20 miljoner för Designonline.se
Lue alkuperäinen artikkeli täältä.


7.12.2015, Dagens industri
Den tidigare Avanzachefen Nicklas Storåkers har genom sitt investeringsbolag förvärvat e-handelsbolaget Design Online.
Lue alkuperäinen artikkeli täältä.


9.11.2015, ehandel.se
DesignOnline dubblar lagret vid företagets nionde flytt
Lue alkuperäinen artikkeli täältä.


6.7.2015, Göteborgs-Posten
E-handel måste bli enklare i EU
Lue alkuperäinen artikkeli täältä.


24.3.2015, European Internet Forum
Digital Single Market: Barriers to e-Commerce
Lue alkuperäinen artikkeli täältä.
LEHDISTÖTIEDOTE, 23.2.2015
Håll Sverige Rent -muumimukit nyt saatavilla

Arabian muumimukit ovat yhä enenevässä määrin keräilijöiden suosiossa niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Tänä vuonna on ilmestynyt uusia mukeja niin Pikku Myystä kuin Nuuskamuikkusestakin. Suurimman suosion on kuitenkin saavuttanut Håll Sverige Rent, eli Pidä Ruotsi siistinä -muki, joka on aiheuttanut varsinaisen ostohysterian.

Tätä mukia myydään ainoastaan ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta, joten sitä ei Suomen kaupoissa ole saatavilla. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, vaan suomalaisetkin muumifanit voivat ostaa mukin kätevästi netistä. Scandinaviandesigncenter.fi on verkkokauppa, jonka pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja voi näin ollen pitää tämän erikoismukin valikoimassaan. Scandinaviandesigncenteristä kerrotaan, että heillä myydään mukeja eniten kuuden pakkauksissa, mutta niitä on saatavana myös yksittäin ja kahden pakkauksissa.

Mukikauppa on käynyt kuumana, sillä mukia valmistetaan vain rajoitettu erä, sanoo Helena Raunio, joka on vastuussa scandinaviandesigncenter.fi -sivustosta.

Håll Sverige Rent -muumimuki on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatteellisen säätiön Håll Sverige Rent kanssa. Mukissa on kuvituksena Tove Janssonin ja hänen veljensä Lars Janssonin 70-luvulla Pelasta Itämeri -kampanjaan piirtämä kuvitus. Håll Sverige Rent -säätiö toimii paremman ympäristön puolesta. Vuoden 2015 kampanjan tavoitteena on lisätä lasten tietämystä ympäristöstä ja sen suojelusta leikin avulla. Arabia lahjoittaa 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista HSR-säätiölle kampanjan tukemiseksi.

Lisätietoja:
Helena Raunio

Web Editor, Scandinavian Design Online AB
Puhelin: +46 480 449920
Sähköposti: helena.raunio@scandinaviandesigncenter.fiVuoden verkkokauppias 2011

Ruotsalainen etämyyntiyhdistys Svensk Distanshandel (SDh) jakoi arvostetut www-palkintonsa neljässä eri kategoriassa Ruotsin valtakunnallisena Etämyynnin päivänä 17 marraskuuta 2011. Kaikista arvostetuin palkinto ”The e-commerce of the year 2011” ojennettiin Kalmarissa sijaitsevalle designonline.se:lle. (designonline.se on Scandinavian Design Centerin ruotsinkielinen sivusto)

Palaa

2.11.2015 Nota de prensa