Sara Szyber | ScandinavianDesignCenter.fi

Sara Szyber

Elämänkerta

Sara Szyber Kuva: Sara Szyber Sara Szyber (s.1963) on ruotsalainen muotoilija ja sisustussuunnittelija. Szyber työskentelee vapaana suunnittelijana erilaisille tilasuunnitteluprojekteille näyttelyistä sisustuksiin. Lisäksi hän tekee tuotesuunnittelua sekä omaan tuotantoon että muille valmistajille.

Szyber valmistui Konstfackista vuonna 1993, mistä lähtien hän on tehnyt töitä useille eri toimeksiantajille. Szyberin asiakkaisiin ja toimeksiantajiin kuuluuvat muun muassa Svensk Form, Design House Stockholm, NC-möbler, Svenskt Tenn, Swedish Travelling Exhibitions, Swedish Institute, Futurniture ja Ikea.

Szyber osallistuu säännöllisesti tuotteidensa kanssa näyttelyihin Ruotsissa ja ulkomailla. Hän on saanut myös useita apurahoja ja palkintoja suunnittelemistaan tuotteista.

Esimerkiksi Design House Stockholmille Szyber on suunnitellut seuraavat tuotteet: Flowerdisplay kukkahylly, Wing klahvipöytä ja Slide sivupöytä. Irrotettavalla kannella varustettua Metal queen maljakkoa valmistaa Formtanke, kun taas Unicorn naulakkoa Szyber tuottaa itse.

Lue lisää suunnittelijoista!

Sara Szyber tuotteita